Wie zijn wij?
Dutch Hydroponic Solutions (DHS) B.V. is een jong en dynamisch bedrijf dat na jarenlange ervaring en expertise in de kweeksector eigen kweeksystemen is gaan ontwikkelen.
De unieke, uitstekende en innovatieve kweeksystemen zijn dusdanig ontworpen, dat iedereen met een tuin, stadstuin of balkon eigen biologische groente en fruit kan telen.
Uiteraard kunnen de kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions B.V. ook indoor worden gebruikt en wel met de techniek van assimilatieverlichting.

De producten van Dutch Hydroponic Solutions B.V. worden in de eigen werkplaats in Nederland gefabriceerd.
Het team nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen in de Utrechtse showroom, waar een deskundig adviseur is te allen tijde bereid u uitleg te geven, uw vragen te beantwoorden en u uiteraard te begeleiden bij de aankoop van een of meerdere kweeksystemen.
Bij Dutch Hydroponic Solutions B.V. staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf stelt het daarom uitermate op prijs, wanneer complimenten, feedback of opmerkingen – persoonlijk of via telefoon of e-mail – kenbaar worden gemaakt.

De VISIE
Dutch Hydroponic Solutions B.V. speelt in op de trend van de authentieke ‘do-it-yourself’ trend. Mensen willen – vaak vanwege de economische crisis – graag de touwtjes weer in handen krijgen.
In een stad is het echter lastig om een eigen moestuin aan te leggen en daarom heeft Dutch Hydroponic Solutions B.V. diverse unieke, uitstekende en innovatieve kweeksystemen ontwikkeld. Stadsbewoners krijgen zo de kans hun eigen groente en fruit op een biologisch verantwoorde manier te kweken.

Het team
Het professionele productieteam van Dutch Hydroponic Solutions B.V. wordt aangestuurd door de heer Kees Vervoort, die verantwoordelijk is voor de productontwikkeling, verkoop, klachtenafhandeling en (financiële) administratie.