DHS is 30 en 31 mei 2015 aanwezig op de Home Grown Expo 2015 in Coventry UK. De beurs is met name gericht op urban garding en is op zaterdag gratis te bezoeken voor consumenten. Zondag is de beurs meer gericht op de zakelijke klanten en met de VIP pas gratis te bezoeken. Heeft u nog geen VIP pas? Neem dan contact op met de beurs organisatie.

Wilt u ons bezoeken op de beurs? U kunt ons vinden bij stand C21.
Meer informatie over de beurs vindt u hier: Home Grown Expo 2015

Locatie: Ricoh Arena
Phoenix Way
CV6 6GE Coventry
Verenigd Koninkrijk
tijd 10:00 – 18:00

Zojuist hebben wij een nieuw systeem ontwikkeld. Dit systeem is een hydroponic systeem die wederom een strak design heeft. Uiteraard hebben wij het systeem ontwikkeld vanuit de ogen van een gebruiker. De systemen zijn dan ook in kleine afmetingen te verkrijgen. Tevens zijn het wederom allemaal modellen die niet hoger zijn dan 30 cm. Foto’s en een productomschrijving zullen snel volgen.

Flow & Grow Systemen

De Flow & Grow is een uniek innovatief kweeksysteem voor alle soorten planten. De voordelen van een Flow & Grow kweeksysteem zijn ongekend. Dit kweeksysteem verlaat hierbij de traditionele weg en wijst de weg naar een nieuwe generatie kweeksystemen. Een kortere kweekcyclus met hogere opbrengsten staan bovenaan. Dit als gevolg van een constante (7×24) voedingsopname door de wortels rechtstreeks uit het water. Een vaste pH en EC waarde met de juiste fosfor stikstof verhouding, doordat we voeding toevoegen aan het water zonder invloed van een medium (aarde of anders) tijdens groei- en bloeifase. Doordat het Flow & Grow kweeksysteem een gesloten kweeksysteem is, heeft u  geen algen of schimmels tevens is het Flow & Grow nauwelijks gevoelig voor insecten. De Flow & Grow is duurzaam en goedkoper in gebruik. Natuurlijk is de Flow & Grow gebruiksvriendelijk en in know-time opgebouwd.

 
Onze verontschuldiging dat wij U niet eerder informeerde over dit unieke product. Laten we op water gaan kweken en niet meer met aarde gaan schouwen. Met de Flow & Grow zijn we aangekomen in de toekomst.

Welkom op onze website. Hier vind u alle informatie over onze systemen, hoe deze werken en waar u deze kunt kopen. Wij danken u voor uw bezoek aan onze website!

Biologisch kweken

Steeds meer mensen kiezen voor biologische groenten en fruit. Maar wat is dit precies? Dutch Hydroponic Solutions legt het voor u uit.

Biologische groenten of fruit zijn gewassen die op volledige natuurlijke wijze en zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen worden gekweekt. Ook kunstmest of kunstlicht worden in een biologische teelt niet of nauwelijks gebruikt. En tot slot is deorganische landbouw minder belastend voor het milieu dan de conventionele landbouw.
De kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions zijn uitermate geschikt voor biologisch kweken.
Wanneer planten in de volle grond staan, wordt organische voiding niet volledig opgenomen. In combinatie met water spoelt de regen dit weg of verdampt het door de warmte. Met de gesloten kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions gebeurt dit allemaal niet. U gebruikt zelfs minder organische voedingsstoffen en water.

De kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions staan dus garant voor goed en zorgeloze biologisch kweken.

Custom Made

Het is mogelijk om systemen op maat te maken. Dutch Hydroponic Solutions B.V. adviseert u graag over de mogelijkheden.