Bij Dutch Hydroponic Solutions staan kwaliteit en functionaliteit zeer hoog in het vaandel! Het bedrijf staat garant voor uitstekende, unieke en innovatieve kweeksystemen.
Dutch Hydroponic Solutions vervaardigt de volgende twee type systemen: de Flow & Grow systemen (aeroponic) en de Hydroflow systemen (hydroponic).

De PPE-buizen die de basis vormen van de kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions, worden in de fabriek op maat gemaakt. Deze worden vervolgens machinaal bewerkt om zowel leidingsysteem in te monteren, als uitsparingen waar de netcups of korrels in geplaatst kunnen worden.

Door de keuze van Dutch Hydroponic Solutions om alle leidingen in het kweeksysteem te monteren, zijn de meest kwetsbare onderdelen van het systeem goed beschermd tegen defecten die kunnen optreden externe invloeden.
De pompen in de kweeksystemen van Dutch Hydroponic Solutions van de hoogste kwaliteit en worden vervaardigd door het gerenommeerde Eheim in Duitsland. Deze pompen zijn zogenaamde vlakzuigers en dat houdt in dat het water van onderen wordt aangezogen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van het voedingswater.

Voor de allerbeste kweeksystemen bent u bij Dutch Hydropinc Solutions aan het juiste adres!